Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
01

Efter dit besøg er det en god ide at bestille en tid til din næste aftale. Evt. udbygge med: Så dit besøg ved tandlægen kan planlægges lige efter dine behov.

02

Vores behandlere vil give dig en tandfaglig vurdering og tilbyde dig instruktion i forebyggelse af mundsygdomme, vejledning i behandling af eventuel sygdom og råd om langvarig vedligeholdelse af dine tænder.

03

I forbindelse med en grundig undersøgelse kan det være nødvendigt at få taget nye røntgenbilleder.

04

Den første konsultation vil typisk bestå af grundig undersøgelse af din munds sundhed. Evt. udbygget med: Vi ser på dine tænder og slimhinder, og mærker på dine tyggemuskler og kæbeled. Og så registrerer vi tidligere behandlinger i tænderne, så vi kan få oprettet et nyt og opdateret tandkort i din journal.

05

Du bliver spurgt til dit helbred, specifikke behov og ønsker. Vi noterer din information ind i journalen og opdaterer denne hver gang du besøger os.

06

Du bliver budt velkommen på klinikken af vores personale og de vil hjælpe med at oprette dig i vores system.

Herefter kan du læne dig tilbage i vores venteværelse indtil du bliver kaldt indenfor til din aftale.

Klinikinformation

Niels Brocks Gade 8, 
Randers C, 8900

Hvorfor vælge os?

Beliggende i hjertet af Randers tilbyder vores klinik et omfattende udvalg af tandpleje tjenester. Med fokus på empati giver vores dedikerede team enestående pleje i moderne og indbydende faciliteter. Din vej mod mundsundhed begynder hos os, hvor kvalitet møder medfølelse.

Tandlægerne Mediehuset © 2024. All Rights Reserved.