Skip to content Skip to footer
Bliv patient hos os

Klar til at fokusere på din sundhed?
Oplev tandpleje som aldrig før

351A9276_web

Dit smils nye begyndelse

Bliv en del af vores tandfamilie

Vi hjælper dig med nemt at skifte tandlæge

At påbegynde din tandlægerejse hos os er meget let!
Kontakt os bare for at planlægge din første aftale, og vores venlige team vil guide dig gennem en problemfri proces, der sikrer dig en god start.

01. Kontakt os på telefon eller mail
02. Gør dig klar til dit første besøg
01

Ankom lidt tidligere

Det er en god ide, at ankomme lidt tidligere end din aftale. Inden du kommer ind på klinikken vil du blive mødt velkommen af personale, som vil hjælpe dig med at blive oprettet som patient i vores system.
02

Information

Medbring dit gule sygesikringsbevis til at registrere dig. Tjek om du er medlem af sygeforsikring "Danmark", da der kan være tilskud til tandeftersyn. Hvis du er pensionist og har fået tildelt heldbredskort fra kommunen, så er det vigtigt at medbringe.
03

Klar, Parat, Smil!

Forbered dig til dit besøg. Fortæl om eventuelle specifikke behov eller bekymringer, og vi vil sikre, at der venter dig en behagelig og skræddersyet oplevelse.
Vores standard besøgsprocedure

Hvad du kan forvente på det første besøg?

En varm velkomst til vores tandklinik! Her kan du læse om hvad du kan forvente, når du er patient hos os. Kom og opdag den personlige tandpleje og hyggelige atmosfære, der gør os til mere end en almindelig tandklinik – vi er din tandplejefamilie.

Vi glæder os til at tage os af dig

Hos Tandlægerne Mediehuset er vi begejstrede for muligheden for at tage os personligt af dig.
Din rejse med os er mere end en tandplejeoplevelse; vi ønsker at bygge din relation til os på tillid og varme.
For vores dedikerede team er det vigtigt at sætte fokus på dine tandplejebehov. Vi ser frem til dit besøg.

Vi prioriterer at lave smukke og sunde smil og det er vores mål, at alle får en god oplevelse på tandklinikken. Men selvom vi gør alt for at være punktlige, vil der lejlighedsvis opstå forsinkelser. Det kan desværre ikke altid undgåes. For sådan er det når man arbejder med unikke mennesker. Det er vores mål at din oplevelse på tandklinikken er god, og sikre, at dit smil er lige så unikt som de individer, der bærer dem.

Venlige hilsener fra Tandlægerne Mediehusets team

Marianne, Karina, Pernille, Toni, Sandra, Merete

Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder gratis parkering til vores patienter lige foran klinikken, hvilket gør det bekvemt og lettilgængeligt for dig at komme til din aftale uden bekymring for parkering. Vores mål er at gøre din oplevelse så problemfri som muligt, og vores bekvemme parkeringsfaciliteter er en del af den service, vi tilbyder.

Vi tilbyder et bredt spektrum af tandbehandlinger, herunder almindelige kontroller og rengøring, tandfyldninger, rodbehandlinger, tandudtrækninger, kosmetisk tandpleje og meget mere. Du kan finde flere oplysninger om vores tandbehandlinger på denne side.

Hvis du har brug for at ændre eller aflyse en aftale, bedes du kontakte vores klinik så hurtigt som muligt. Vi forstår, at ting kan ændre sig, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ændrede behov.

Vores klinik er designet med tilgængelighed for øje, og vores personale er trænet til at håndtere forskellige former for handicap for at sikre, at alle patienter får den nødvendige pleje og komfort under deres behandlinger. Kontakt os gerne for at diskutere dine specifikke behov, så vi kan tilpasse vores tjenester til dig.
Røntgenbilleder er en værdifuld diagnostisk værktøj, der giver os mulighed for at se under overfladen af dine tænder og opdage potentielle problemer, som ikke er synlige under en almindelig undersøgelse. Disse billeder kan afsløre skjulte karies, tandkødssygdomme, infektioner, skader på tænderne og andre tandrelaterede problemer, der kræver behandling. Ved at tage røntgenbilleder kan vi udvikle en mere nøjagtig og effektiv behandlingsplan skræddersyet til dine individuelle behov og sikre din munds helbred på lang sigt. Generelt anbefales det at tage røntgenbilleder cirka hvert andet år for at opretholde et omfattende overblik over din munds sundhedstilstand.
KONTAKT OS I DAG

Lad os forbedre din tandpleje

Vores team er her for at guide dig hele vejen.

Uanset om du har spørgsmål, ønsker at planlægge en aftale eller drøfte individuelle behandlingsmuligheder, er kontakten til os det første skridt mod et sundere smil. 

Kontakt os i dag, og lad os starte din tandplejerejse sammen.

351A9276_web
Dine bekymringer bliver besvare

Har du spørgsmål? Find svar her.

Udforsk vores FAQ-sektion for hurtige svar på almindelige spørgsmål om behandlinger, aftaler og tandpleje. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores klinik og sørge for den bedste pleje af dig. Du kan finde information omkring dit første besøg på denne side. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål eller hvis du gerne vil booke en aftale.

Vi gør vores bedste for at få dig til at føle dig tryg og rolig under dit besøg og tager alle mulige forholdsregler for at hjælpe dig med at føle dig rolig. Du kan læse mere om, hvordan vi gør det på denne side.

Som udgangspunkt betaler man for den behandling man får, når denne ydelse er udført. Der findes dog mange forskellige typer af tandforsikringer, man kan tegne for at nedsætte risikoen for en stor økonomisk udgift til tandbehandling. Vi synes det er en personlig sag hvilke forhold man måtte ønske, og vælger derfor ikke at give anbefaling til en specifik forsikring.
En anden mulighed for at sikre at man kan finansiere sin tandbehandling, er at oprette en a konto indbetaling pr. måned til klinikken, og på den måde spare op til behandlingen. Så vil en regning på kommende tandbehandling ikke føles så overvældende, hverken før eller efter ydelsen er foretaget.
Man kan også altid snakke med sin bank om lån til tandbehandling. Vi har desværre ikke mulighed for at agere bank, og tilbyde afbetaling på månedsbasis igennem flere år, men vi kan i nogle tilfælde dele betalingen lidt op.

Det er altid muligt at få en akut tid til vurdering af årsag til tandpine.
Det er dog ikke altid, der selvsamme dag er tid nok til den nødvendige behandling af årsagen til tandpinen. Men så kan der informeres om årsagen til smerten og instrueres i renhold, samt evt. medgives recept på smertestillende medicin, og/eller antibiotika.

Smerte er som oftest mere acceptabel hvis man kender årsagen. Men tandpine kan virkelig være meget smertefuldt, og der kan være mange forskellige årsager til smerten. Vi har stor forståelse for, at der kan være meget stor variation af smertetærskel, og smerte håndteres også ofte meget individuelt. I nogle tilfælde kan renhold med klorhexidin opløsning, et lille depot af tandpasta eller små slurke med koldt vand være let momentant afhjælpende, i perioden op til den aftalte tid til vurdering af årsag til tandpinen.

Vi er mennesker der arbejder med mennesker, og selvom vi prøver at
planlægge behandlinger i et tidsperspektiv, så kan det blive nødvendigt at
indsættes en nødpatient med smerter, eller der kan opstå komplikationer i en
behandling, der forårsager ændring i behandlingen, så tidsrammen sprænges.
Vi bestræber os på at dette undgås og forsøger at holde ventetider på et
minimum, og beder på forhånd om undskyld ved forsinkelse.

Udenfor klinikkens åbningstid:
Kontakt Tandlægevagten, der tilbyder akut tandlægehjælp i weekend og på
helligdage: Tandlægevagten Århus, Valdemarsgade 1 D, Stuen th., 8000
Århus C. Tlf: 23620201

Tandlægevagten har til huse på Brobjergskolen tæt ved Musikhuset og
Rådhuset.
Åbningstider: Fredag kl. 18-21, Lørdag, Søndag og Helligdage kl. 10-13.
Indenfor klinikkens Åbningstid:
Ring til os, og forklar problemet !
Ved akut smerte kan man altid få en Nødtid !

Ud fra nationale kliniske retningslinjer som Sundhedsstyrrelsen har udarbejdet, får alle patienter foretaget en risikovurdering. Man kan vurderes i kategorierne: Rød, Gul og Grøn. Ud fra disse kategorier vurderer tandlægen, hvor ofte patienten skal have foretaget et eftersyn af tænderne.

Grøn patient: Klinisk sund patient uden aktiv sygdom i mundhulen. Der er lav risiko for udvikling af ny sygdom i tænderne, og interval for undersøgelse kan sættes mellem 12 -24 mdr.

Gul Patient: Patient med aktiv sygdom i tænder, tandkød eller mundhule, hvor tandlægen vurderer at du og tandlægen med samlet indsats  vil kunne medvirke til en bedre sundhedstilstand. Interval for undersøgelse kan sættes typisk mellem 3-8 mdr.

Rød patient: Patient med aktiv sygdom i tænder, tandkød eller mundhule, hvor tandlægen vurderer at du ikke vil kunne medvirke til en bedre sundhedstilstand, trods en samlet indsats med tandlægen. Interval for undersøgelse sættes typisk mellem 1-3 mdr.

Klinikinformation

Niels Brocks Gade 8, 
Randers C, 8900

Hvorfor vælge os?

Beliggende i hjertet af Randers tilbyder vores klinik et omfattende udvalg af tandpleje tjenester. Med fokus på empati giver vores dedikerede team enestående pleje i moderne og indbydende faciliteter. Din vej mod mundsundhed begynder hos os, hvor kvalitet møder medfølelse.

Tandlægerne Mediehuset © 2024. All Rights Reserved.